Locatie en openingsuren

De vakbeurs gaat door op zaterdag 6 oktober 2018 in Hal 4 van Antwerp Expo. Antwerp Expo bevindt zich niet in de LEZ-zone maar ligt wel op de grens. Klik hier voor meer informatie hieromtrent.
Toegang voor exposanten vanaf 8u.
De openingstijden voor de bezoekers zijn van 9u00 tot 17u30.

Opbouw en afbouw

Opbouw- en afbouwtijden van een stand met een eigen standenbouwer zijn in overleg met de standenbouwer van Domus Medica.
Een all-in stand kan aangekleed worden op vrijdag 5 oktober vanaf 17u tot 19u en op zaterdag 6 oktober vanaf 8u tot 9u15.
Afbouw zaterdag 6 oktober vanaf 17u30 tot 20u
Uit respect voor late bezoekers en andere exposanten is NIET toegestaan om materiaal van uw stand te verwijderen of te starten met de afbouw van uw stand voor het sluitingsuur van de beurs.

Boost uw stand

Aankleding van uw stand

Via de webshop kunt u diverse extra producten bestellen om uw deelname te optimaliseren, zoals meubilair, bekleding van de wanden, planten, elektriciteit verzwaring, upgrade internet, etc.
Bestel tijdig. Vanaf 2 weken voor de beurs (vanaf 22 september 2018) is er een toeslag van 20% op alle extra of gewijzigde bestellingen.

Het is NIET toegestaan om

  • demomateriaal in de gangpaden te plaatsen
  • in wanden te schroeven of te spijkeren of plakband te gebruiken die sporen achterlaat. Beschadigde wanden worden doorgerekend aan 50€ per paneel.
  • tafels of stoelen uit de cateringzone te verplaatsen naar uw stand
Internet

Gratis gebruik op de standen van het internet van Antwerp Expo. Opgelet: dit netwerk vraagt een refresh om de 6 minuten. 
In onze webshop kunt u onder de rubriek ‘Technische standinrichting’ kiezen voor een eigen vaste internetlijn of een wifi voucher voor aansluiting op ons netwerk.

Vragen over de webshop

Bij vragen over de webshop, contacteer Petra; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - tel.: +32 (0) 475 67 77 76

Beurssecretariaat tijdens de vakbeurs

Het secretariaat bevind zich op de stand van Domus Medica aan de ingang van de hal. Hier kunt u terecht voor alle vragen m.b.t. uw deelname.

Parking

U kan als exposant direct naast de hal parkeren, op de exposantenparking (ingang via Vogelzanglaan).
Op vrijdag en zondag, tijdens de opbouw en afbraak, is deze parking gratis.
Op de beursdag zelf hebt u altijd een parkingticktet nodig. Afhankelijk van de door u gekozen standformule is al dan niet 1 parkingticket inbegrepen.
Afhankelijk van de beschikbaarheid, kan u op voorhand extra parkingtickets bestellen via de webshop. Op de beursdag liggen de bestelde parkingtickets op naam bij de parkeerwachter aan de ingang van de exposantenparking.

Diensten on-site

Permanentie technische dienst

Meldt problemen aan uw stand of met de elektriciteit aan het beurssecretariaat. Wij geven het door aan het technisch personeel ter plaatse.

Bewaking

Vanaf de dag van opbouw wordt er bewaking voorzien door Domus Medica. De bewakers kunnen niet overal tegelijk zijn. Daarom vragen wij aan exposanten om geen waardevolle spullen onbewaakt achter te laten op hun stand.

Catering

Tijdens de beursuren is voor 2 personen catering inbegrepen in de standprijs. Zal u met meerdere personen aanwezig zijn op uw stand, is catering bij te bestellen aan € 45 per persoon. Neem hiervoor contact op met Nancy De Nyn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lanyards

Alle exposanten ontvangen bij inchecken op de beursdag lanyards met daarop de naam van het bedrijf. De lanyards worden afgegeven bij aanmelding aan de registratiebalie in de ingang van de hal.

Meer weten?

Wil u graag nog extra informatie of hebt u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met het Domus Medica-team op het nummer 03 425 76 76 of via e-mail huisartsenconferentie@domusmedica.be.

Huisartsenconferentie en vakbeurs
Nancy De Nyn, beurscoördinator
nancy.denyn@domusmedica.be

Partnerschappen
Goele Jacquemyn, marketingcoördinator
goele.jacquemyn@domusmedica.be